(Pressebilde)
29. mars 2019

Kommer til Filadelfiakirken

Gruppa Country Comfort kommer til sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen tirsdag 9. april. Country Comfort ble startet våren 1987 av en vennegjeng i Tistedal ved Halden.

I en del år opptrådte bandet i kirker og bedehus; en typisk «kristen sanggruppe». Etter hvert kom det også forespørsler om å medvirke i andre typer arrangementer. Besetning har variert en del gjennom årene. I dag utgjøres besetningen av Karl Fredrik Dahl, Jan-Erik Karlsen og Torfinn Johansen.

Fra første øyeblikk ble det Nashville country stilen som ble kjennetegnet. Stilen har man beholdt selv om repertoaret spenner fra tradisjonell country, countrygospel til lesersanger og andre kjente sanger. Repertoaret er bredt sammensatt, og favner fra tradisjonelle» bedehus-klassikere» og amerikanske country-gospels, til sanger fra Buck Owens, Waylon Jennings, The Everly Brothers, Willie Nelson til Alan Jacksons gospel-materiale.

Dessuten synger Country Comfort sanger fra Curt Petersen/Roland Lundgren og Aage Samuelsen. I 1990 kom albumet «Try A Little Kindness» – i samarbeid med gitaristen Claes Neeb. 10 år senere kom cd-plata «Country Comfort», som ble innspilt i Farstad Sound Productions. På sistnevnte innspilling medvirker flere av de aller dyktigste country-musikerne i Norge. Albumet inneholder bl.a. «Together Again» og «Crying Time» (Buck Owens). Gruppen har bl.a deltatt på TV Østfold, TV2 og TV Visjon Norge.

Har ditt lag eller din forening noe som kan være av interesse for våre lesere? Send tekst og bilder til tips@mysenposten.no