Alle foto: Helene Tangen
22. mars 2019

Referater fra OBOS-cup

Mysen/ Trø-Bå J17 har deltatt i OBOS-cup denne vinteren. Dette har gitt oss verdifull kamptrening og en bra oppladning foran sesongen 2019.

Kamp nr. 1
Lisleby- Mysen/Trø-Bå

Første kamp i OBOS Cup etter at vi hadde spilt 2-2 mot Sarpsborg FK uka før. En veldig svak 1. omgang der vi til tider ble rundspilt. Pauseresultat: 3-0 til Lisleby

Men så snudde kampen helt i 2. omgang om vi gjord en sterk opphenting og klarte til slutt å vinne kampen 6-5! Dette var både imponerende og overraskende!

Kamp nr. 2
Mysen/Trø-Bå – Ekholt

Første hjemmekamp for sesongen og vi stod mye bedre samlet som et lag i denne kampen.

Ekholt som spilte Interkrets i fjor, var nok noe bedre enn oss spillemessig men vi holdt dem til 0-0 til pause. Vi gjennomførte en bra kamp, men det glapp en gang i 2. omgang slik at vi tapte 0-1 mot en godt Ekholt-lag!

Kamp nr. 3
Sarpsborg 08 – Mysen/Trø-Bå

Sarpsborg 08 ble en alt for sterk motstander for oss og de andre lagene i Puljen. Vi klarte å holde stand i ca. 20 minutter før de fikk sitt første mål men etter dette ble vi rundspilt av et Sarpsborg-lag som satser i 2. div. senior og som trener mye mer fotball enn oss. Sluttresultat 9-0 til hjemmelaget. Men slik var det heldigvis for de andre lagene også.

Kamp nr. 4
Mysen-Trø/Bå – Begby

Kampen ble flyttet flere ganger pga. dårlig vær, men onsdag 13. mars fikk vi omsider spilt.

Også i denne kampen begynte vi svakt og klarte ikke å komme opp i motstanderne slik vi hadde tenkt på forhånd. Vi glipper i markeringen og har ikke maks innsats i 1. omgang. Går til pause med 1-2.

Men vi bestemmer oss for å kjøre høyere press i 2. omgang og dette gjør at Begby blir veldig usikre bakover og vi reduserer til 2-2 i begynnelsen av omgangen. Deretter er det bare ett lag på banen, vi vinner de viktige duellene og kjører over Begby. 1-2 blir til 5-2 og vi ser hvor mye det betyr med ekstra tæl og innsats. Sluttresultatet ender på 5-2 og en solid hjemmeseier i siste kamp!

Dermed endt vi midt på tabellen i OBOS Cup med 2 seire og 2 tap. Helt greit for oss da dette hele tiden har vært tenkt som en treningsarena.

Sarpsborg 08 var i en egen klasse og vinner puljen vår. Vinner av den andre Østfoldgruppa ble Ås som da møter Sarpsborg 08 i finalen.

Forøvrig er vi helt på nivå med de andre lagene i Østfold og det lover godt foran årets sesong.

Flere av våre 2004 modeller har deltatt på disse kampene og har bidratt på en veldig positiv måte.

Så får vi håpe vi klarer å stille et 15 års lag i tillegg til J17, når det nærmer seg seriestart.

Hilsen trenerteamet

Har ditt lag eller din forening noe som kan være av interesse for våre lesere? Send tekst og bilder til tips@mysenposten.no