22. mars 2019

Hygget seg på bowling

Min mestring har nylig vært på Sprett aktivitetspark i Askim.

Vi ble tatt veldig godt imot av Petter Hansen og hans ansatte. Vi spilte bowling i 1,5 time og deretter fikk vi pizza og brus. Alt var klart da vi kom, så det var bare å finne sko og gå til banene. Alt gikk på skinner takket være godt personale som så oss hele tiden og var opptatt av at vi skulle ha det bra. Og det hadde vi så absolutt.

Etter bowlingen kom vi til dekket bord og vi kunne spise pizza og kose oss. Alt virket godt forberedt og timet så det ble ingen venting verken ved bowlingen eller til pizzaen. Et bedre sted kunne vi ikke kommet til i en slik anledning.

En stor takk til Petter og Sprett aktivitetspark for at dere laget en så fin dag for oss i Min mestring.

Har ditt lag eller din forening noe som kan være av interesse for våre lesere? Send tekst og bilder til tips@mysenposten.no