Foto: Jørn Kvithyll
30. desember 2018

Tilbrakte romjulen i Gøteborg

Som første HK Eidsberg lag fikk J16 invitasjon til Norden Cup, så en ganske stor gjeng gule og svarte har tilbrakt 4 dager av romjulen i Gøteborg.

Av: HK Eidsberg

En stor utfordring da kun 20 av de antatt beste lagene i klassen 02/03 fra hele Norden blir invitert. Innledende kamper ble tøft, og med perioder med litt dårlig presisjon i spillet og derav litt stang ut, endte det med spill om plassene 9-20. Plasseringsspillet startet med seier 26-19 over Västeråslrsta HF.

Neste kamp ble et Østfold-oppgjør mot våre naboer i sør, Sarpsborg. Det blir nesten alltid spennende kamper mellom disse to lagene, men denne gangen ble våre venner fra Ytre Østfold for sterke og vant klart. Siste kamp var mot danske Sønderjyske, en kamp hvor det meste plutselig satt som det skulle. I perioder spiller de ut sin danske motstander og vinner klart, 34-23. 11.plass i det som er regnet som et uoffisielt Nordisk mesterskap for klubblag er helt klart en god prestasjon, og det ble også en fin oppkjøring mot hjemmearrangementet i Bring serien om 2 uker.

Foto: Jørn Kvithyll