Våren kommer til Høytorp fort lørdag 27. og søndag 28. april. Da er det igjen klart for de populære vårdagene på fortet.

Det blir mange hyggelige aktiviteter og mye å se på rundt om på hele fortet. Alle aktørene åpner dørene, og du finner blant annet kunst- og håndverksutstillinger, verksted for barn, bruktmarked og salgsboder med masse flotte produkter. Det ventes rundt 30 utstillere, så her blir det noe for enhver smak! Det vil også være mulig å sitte på i militærbil eller ta en tur med hest.

Festningbesøk og god mat
Festningen vil være åpen, hvor du kan være med på omvisning eller kjøpe noe godt å spise og drikke i festningskjøkkenet. Du vil også finne flere kafèer på området under vårdagene, samt restaurant. Så her kan man virkelig kose seg.

Dugnadsinnsats
Det kreves stor innsats i å gi publikum vårstemning på fortet.
– Det legges ned rundt 300 dugnadstimer på planlegging, forberedelser og rigging. I tillegg kommer hvert lag sine dugnadstimer til intern planlegging, forberedelse og gjennomføring, forteller Gry Hagen som representerer Restaurant Fortet.

• Følg arrangementet vårt på Facebook for info og oppdateringer

• Inngang: Gratis • Parkering: 30 kroner

Aktørene på fortet som står som arrangør:
Indre Østfold Husflidslag
Eidsberg velferdsentral
Smaalenene Frikirke
Ruuds Antikvariat
Restaurant Fortet
Foreningen for Høytorp Fort
NVIO Follo og Indre Østfold
MIF Høytorp Fort Skiteam

Denne saken er en annonse fra Aktørene på Høytorp fort