TIL MYSEN: Monica Normann, Arild Haugen og Asbjørn Pedersen kommer til Mysen 19. mars. (Pressebilde)
14. mars 2019

Inviterer til sangkveld

Tirsdag 19. mars er det konsert med trioen Team Normann i Filadelfiakirken.

Av: Olav Nygård

Monica Normann synger, spiller gitar og skriver egne sanger, Asbjørn Pedersen og Arild Haugen spiller begge bass og piano. Kvelden vil bære preg av solosang og allsang. Repertoaret vil i all hovedsak være egenskrevne- og kjente gospel-, country- og litt Aage Samuelsen-sanger, som svært mange av oss har et kjært forhold til.

Er du glad i god sang og musikk vil vi anbefale at du setter av denne kvelden. Team Normann er ofte ute og spiller og synger i forskjellige kirker, menigheter og andre arrangementer. De har som team, endel faste oppdrag i forskjellige menigheter der de leder lovsang, deler Guds ord og ellers er med på å gi videre det Gud har lagt ned i dem. De formidler dette fantastiske budskapet om at Jesus lever, og at nåden er stor.

Kjenner du flere som har hjerte for god sang og musikk, – ta de med deg til en hyggelig sangkveld i Filadelfiakirken i Mysen.

Har ditt lag eller din forening noe som kan være av interesse for våre lesere? Send tekst og bilder til tips@mysenposten.no