GODT I GANG: Monica Honningsvåg (f.v) er ny daglig leder i Mysenbyen AS, her sammen med Rune Lysaker og Ingjerd Berg – to med stor tro på Mysen inn i den nye Indre Østfold-kommunen som bygges. (Foto: Erik Unaas)
8. mars 2019

Mysenbyen satser videre

Onsdag kveld var det generalforsamling i Mysenbyen AS. Der ble det blant annet kjent at virksomheten utvides til å støtte næringsarbeid også utenfor sentrumskjernen.

Flere kan også bli medlemmer, det gjelder både organisasjoner og enkeltpersoner.

– Møtet og årsberetningen viste at det er mye optimisme og solid økonomi. I dag er det over 100 medlemmer, flere er kommet til siden nyttår. Det skal jobbes med aktiviteter både i og utenfor sentrum, og en egen arbeidsgruppe for dette skal på plass om kort tid, opplyser Mysenbyen i en pressemelding.

I februar ble Monica Honningsvåg ansatt som daglig leder i full stilling.

På samme møtet ble Anders Gimmingsrud gjenvalgt som styreleder, med seg i styret har han Nils Thomas Nøkleholm, Rune Lysaker, Marit Bjørnland, Marit Vikingstad Udahl, Camilla Korterud Ertzaas, Brynjard Rønningen, Tore Grefslie og Erik Unaas.

– Målsettingen er klar: «Mysen som Østlandets mest attraktive småby», samtidig som Mysenbyen AS sammen med de andre lokale næringsselskapene i nye Indre Østfold kommune skal løfte hele regionen med flere tilbud, flere arbeidsplasser og mer lokal handel, ifølge pressemeldingen.

(Kilde: Pressemelding)