4. februar 2019

Fikk med seg seks poeng hjem

HK Eidsberg J16 har i helgen vært i Ski og spilt fjerde Bring-runde, og nok engang kommer de hjem med en solid poeng «høst».

Tekst og foto: HK Eidsberg

Med seier i tre av tre kamper mot henholdsvis Gulset (Skien), Molde Elite og Ski, var det god stemning blant de gule og svarte i Skihallen. De har så langt gjort det veldig bra i landsserien for J16-lag, og vunnet ni kamper, spilt en uavgjort og tapt en, noe som er langt over selv hva de mest optimistiske turte å tro på før serien startet.

Siste runde spilles første helgen i mars, og jentene har mulighet til å nå sluttspillet, noe som vil være en meget sterk prestasjon (må da bli blant de tre beste).

Det er veldig jevnt i toppen av puljen, det skiller bare ett poeng mellom de fire øverste lagene, deriblant HK Eidsberg. De tre øvrige lagene i toppen av tabellen skal alle spille mot hverandre i siste runde (noen av de må da nødvendigvis avgi poeng), så våre jenter kan selv avgjøre sin egen skjebne.

Se flere bilder på HK Eidsberg sin Facebook-side her

Har ditt lag eller din forening noe som kan være av interesse for våre lesere? Send tekst og bilder til tips@mysenposten.no