Filmingen har også foregått på Mysen torg. (Skjermdump fra videoen)
22. januar 2019

Musikkvideo med Mysen som bakteppe

Musikkvideoen «Fragile» med Rikke Normann og Jarle Bernhoft er spilt inn i Mysen. Se videoen nederst i saken!

Blant annet har filmingen foregått på E18 ved Brennemoen, Helsestien og flere steder i sentrum som Storgata, David Blids gate og Anton H. Mysens gate.

– Videoen er filmet på Mysen, eller i hvert fall bildene og omgivelsene, Jarle og jeg har faktisk filmet hodene våre selv, hjemme med iPhone, rufsete og naturlig, noe vi synes passet godt til tema, og er i tråd med uttrykket i videoen og vibben i låta, sier Normann til Musikknyheter.no.

Jan Ivar Pettersen. (Foto: Privat)

Filmet på sensommeren
Det er Jan Ivar Pettersen (27) fra Trøgstad som har laget videoen.

– Jeg filma bakgrunnsbildene på sensommeren i fjor en gang. Skjelettene filma jeg hjemme i stua mi i Båstad i starten av januar. Ansiktene filma de faktisk hjemme hos seg selv og sendte meg, sier Pettersen til MysenPosten, og legger til at han kjenner Rikke (Normann) fra før av.

Hva er grunnen til at Mysen ble valgt?

– Jeg valgte å filme i Mysen fordi jeg ikke ville gjøre et alt for stort nummer ut av bakgrunnen. Det skulle være relativt «vanlig», og på den tida så bodde jeg i Mysen. Selve filminga har vel tatt til sammen fire timer, men redigeringa tok vel fire dager. Jeg visste på forhånd at det var klippen som ville bli krevende, avslutter Jan Ivar Pettersen.