Familien Nordheim er klare for nyttårskonsert i Mysen. (Pressefoto)
11. desember 2018

Talentfull familie til nyttårskonserten

Noen timer før det nye året ringes inn, arrangeres det tradisjonen tro nyttårskonsert i Festiviteten.

I år er det familien Nordheim som står på scenen. Odd Einar og Frid Nordheim er artister med lang fartstid i norsk musikkbransje.

-De har turnert land og strand rundt både i eget navn og som korister for andre, skrevet og produsert musikk og bidratt på en rekke innspillinger og eventer samt gitt ut plater selv. De har blant annet vært gjester på NRKs «Beat for Beat» og vært no­minert til Spellemannsprisen.Odd og Frid har to døtre, Embla og Aurora, som begge har vist stor interesse for musikk og som over de siste fire årene har bidratt på konserter sammen med Odd og Frid. De har vokst frem som store sangtalenter og distinkte artister, står det å lese i presseomtalen.