GODT I GANG: Bente Hansen (fra venstre), Gerd Heimseter og Ragnhild Kruse gleder seg til å åpne i nye lokaler. (Foto: Mysen og Omegn Røde Kors)
21. november 2018

Røde Kors-butikken i Mysen på flyttefot

I fire år har Mysen og Omegn Røde Kors hatt egen butikk hvor som satser på klær og annet småtteri. Ønsket om større lokaler har vært der lenge, og nå går drømmen deres i oppfyllelse.

Butikken har holdt til i tidligere hobbyhuset i David Blids gate, og nå flytter dem inn i Lie-gården rett ved torget. De siste ukene har frivillige pusset opp og innredet butikken slik at den skal bli klar til åpningen torsdag 29. november.

All innsats som legges ned i Røde Kors-foreningen og butikken er basert på frivillighet.

– Vi har hatt fire fine år i David Blids gate, og er veldig fornøyd med utleieren. Den siste tiden har lokalsamfunnet vært flinke til å gi oss klær og andre ting. Så det blir veldig bra å flytte nå. Selv om vi nå flytter har vi fortsatt behov for klær eller annet småtteri. Ønsker du å bidra som frivillig i butikken er det bare å kontakte oss, forteller Ragnhild Kruse, som er ansvarlig for butikken.